Op muziekgebied is er voor elk wat wils bij De Beer is Los.  Foto: Keunepaparazzi / Gerrit Willems.
Op muziekgebied is er voor elk wat wils bij De Beer is Los. Foto: Keunepaparazzi / Gerrit Willems. (Foto: Keunepaparazzi / Gerrit Willems)

Zomers feest barst los in Espelo

  Ingezonden

door de organisatie

Na een succesvolle zomereditie van De Beer in 2018 staat mensen dit jaar opnieuw een mooie editie te wachten. Op zaterdag 13 juli kan het publiek genieten van diverse optredens op het feestterrein aan de Espelodijk.

ESPELO - De Reeperbahner Stimmungsmacher maken als eerste hun opwachting. De band staat garant voor een spektakel vol hits in Reeperbahner- rock 'n roll-versie. Daarnaast treedt de Surinaamse Drent Zwarte Jannes op. Hij brengt Hollandse meedeinhits ten gehore. De Chrystal Dream U2 Experience brengt een muzikaal eerbetoon aan de Ierse band U2. Dit is een van de best gewaardeerde U2 tribute bands van Nederland. Het Friese duo de Zwarte Jongens staat garant voor een hilarisch meezingfeest met de Lege Krattenwals en De Kneu. Als de zon ondergaat brengen de Daredevils classics en actuele hits. Bij de party-act van de Beatcrooks zijn de beste house beats en foute feestmuziek te horen. Meer informatie staat op de website.

Meer berichten