Nog meer speelplezier in het Bos van Daantje Das

  Ingezonden
Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op het nieuwe Groote Kikkerpad.
Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op het nieuwe Groote Kikkerpad. (Foto: Natuurmuseum Holterberg)

Door medewerkers en vrijwilligers van Natuurmuseum Holterberg is de afgelopen maanden hard gewerkt in het Bos van Daantje Das.

HOLTEN - Het bos, dat in de afgelopen tien jaar door duizenden kinderen is bezocht, is flink gerenoveerd en vernieuwd. Maar aan het basisidee van ontdekken én spelen in echte natuur is niets veranderd.Vaak wordt een bezoek aan dit Speel-Leer- en Doe-bos gecombineerd met het Natuurmuseum, dan wordt het een hele natuur-middag of ochtend. Naast gezinnen en kinderpartijtjes weten ook schoolklassen Bos Daantje Das te vinden. Het bos is dagelijks geopend en ieder bezoek start in Natuurmuseum Holterberg.

Nieuw
Voor de allerkleinsten is het bos uitgebreid met het Groote Kikkerpad. Hier staat spelen voorop. De vernieuwingen werden mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Samen voor Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het Natuurmuseum Holterberg op de website. In de zomermaanden zijn er ook diverse activiteiten in en rondom het museum.

Meer berichten