De huidige leerlingen laten zien en horen wat ze het afgelopen jaar allemaal geleerd hebben. Foto: Muziekschool Rijssen.
De huidige leerlingen laten zien en horen wat ze het afgelopen jaar allemaal geleerd hebben. Foto: Muziekschool Rijssen. (Foto: Muziekschool Rijssen)

Maak kennis met muziek!

  Ingezonden

De Rijssense Muziekschool houdt op woensdag 26 juni een AMV-presentatie om 16.15 uur in de grote zaal van het Parkgebouw.

RIJSSEN - Algemene Muzikale Vorming (AMV) is een mooie kennismaking met muziek voor kinderen uit de groepen 4 tot 6. Alles wat later van pas komt bij het bespelen van een instrument komt tijdens deze klassikale lessen op een speelse manier al voorbij. Omdat de Muziekschool alle gangbare instrumenten in huis heeft, kan tijdens deze cursus al kennis gemaakt worden met instrumenten als gitaar, piano, harp, viool, fluit en saxofoon. De AMV-presentatie is enerzijds een voorstelling waarin al de mogelijkheden van deze cursus worden gepresenteerd aan toekomstige leerlingen, maar tegelijkertijd is het ook de afsluiting van het seizoen voor de huidige leerlingen. Zij laten zien en horen wat ze het afgelopen jaar allemaal geleerd hebben, en hoeveel plezier ze daaraan hebben beleefd. De presentatie duurt een uurtje. De toegang is gratis.

Wie zich daarna wil aanmelden voor een cursus, kan op zaterdag 29 juni terecht in de Muziekschool tijdens het open huis, 's middags van 15.00 tot 16.30 uur. In de laatste weken van het cursusjaar staan nog meer activiteiten op het programma. Kijk daarvoor op de website.

Meer berichten