De jeugd kon meedoen aan een onderling toernooi en aan een parcours met diverse voetbalspellen. Eigen foto.
De jeugd kon meedoen aan een onderling toernooi en aan een parcours met diverse voetbalspellen. Eigen foto. (Foto: R.K.S.V. Rijssen)

Gezellige jubileumdag R.K.S.V.

  Ingezonden

door R.K.S.V. Rijssen

In verband met het 75-jarig jubileum heeft R.K.S.V. Rijssen onlangs een jubileumdag gehouden. Er waren veel R.K.S.V-ers naar sportpark De Koele gekomen en het weer zat mee. Dit alles zorgde voor een geslaagde dag, waarbij uiteindelijk 145 leden meededen aan de barbecue.

RIJSSEN - Bij het opbouwen in de ochtend regende het nog hevig, maar toen de laatste dingen op hun plek stonden werd het droog. De kantine was vanaf 10.30 uur geopend en mede door de taarten van bakkerij Render had iedereen wat lekkers bij de koffie. Voetbalparty.nl zorgde voor een jeugdparcours van 11.30 tot 13.00 uur met onder meer op de stropdas, pannaboarding, latje-kratje, voetvolley, voetbalquiz en snelheidsmeter. In de pauze waren er gratis broodjes knakworst, ham en kaas. Daarnaast lag er genoeg fruit voor iedereen, waarvoor de organisatie Jumbo Rijssen nogmaals wil bedanken. Kort daarna gingen de senioren het veld op voor bubble soccer, op de stropdas, snelheidsmeter en latje-kratje. De jeugd had een onderling toernooi en per leeftijdscategorie kwam er een winnaar uit.Rond 15.30 uur startte de barbecue, waarbij de muzikale omlijsting werd verzorgd door een dj. Rond 21.00 uur werd het laatste nummer gedraaid, een uur later dan gepland. De organisatie bedankt iedereen voor de komst.

Meer berichten