Kinderen kunnen zich de hele dag vermaken op diverse springkussens in het centrum. Foto:  E. van den Belt.
Kinderen kunnen zich de hele dag vermaken op diverse springkussens in het centrum. Foto: E. van den Belt.

Spring er eens uit in het centrum van Rijssen: mooie dag vol plezier

  Ingezonden

Het is bijna zover: Rijssen Let op de Kleintjes vindt plaats op zaterdag 22 juni. Speciaal voor de kinderen wordt het dag vol plezier in het centrum van Rijssen. Tijdens deze koopzaterdag is er volop aandacht voor de kinderen en zijn de winkels open tot 21.00 uur.

RIJSSEN - Door het hele centrum staan springkussens opgesteld waar kinderen de hele dag gratis kunnen springen, wedstrijdjes kunnen doen op de survivalbanen of rodeostier. Een heuse klimtoren, gave racesimulator en zwaaimolen staan de hele dag voor de kinderen klaar. Speciaal voor de allerkleinsten zijn er kleinere kussens. Mede dankzij de vrijwilligers wordt er gelet op de kleintjes.

Stormbaan
Het Hogewal-plein wordt geheel aangekleed en verzorgd door Koers Oost. Hier komt een stormbaan, rodeo-stier en volop springkussens. Medewerkers van Koers Oost zorgen voor een superleuke dag. Ook geven ze graag informatie over hun werkzaamheden: persoonlijk, nuchter en vakkundig.

Op het Schild heeft InPerson de leiding. Het Schild is tijdens deze zaterdag dé ideale plek voor de kleintjes. Hier komen leuke spelletjes en vermaak. In de loop van de middag heeft InPerson een speciale verrassing. Houdt hiervoor de Facebookpagina van Winkelen in Rijssen in de gaten.

Crossen
Op het Europaplein wordt een fraai skelter-parcours uitgezet, waar kinderen lekker kunnen crossen. In de Elsenerstraat - tegenover Intertoys - komt een gave zwaaimolen. Ook kunnen kinderen hier samen met hun vrienden gamen in de Nerf-Arena.

Ook deze dag is er weer volop gratis lekkers in het centrum. Met het inmiddels bekende 1-punts bonnetje is er bij Van Otten, Bonvanie, Broodje Meneer of 't Pleintje gratis ijs verkrijgbaar. Bij Buurman & Buurman is het bonnetje in te wisselen voor een lekkere stroopwafel. De bonnetjes ontvangen bezoekers bij aankopen bij de deelnemende winkels.

Mooie aanbiedingen
Naast al deze leuke activiteiten zorgen ondernemers voor mooie aanbiedingen voor een klein prijsje. Veel winkels nemen afscheid van de eerste leveringen van dit seizoen. 's Morgens en 's middags vindt er rondom het gemeentehuis de wekelijkse warenmarkt plaats. De auto is te gratis te parkeren op een van de vele parkeerplaatsen.

Meer berichten