Van rechts naar links: Erik ter Haar, Indy ten Dam, Gerrit Bakker en Henk Brandriet. Eigen foto.
Van rechts naar links: Erik ter Haar, Indy ten Dam, Gerrit Bakker en Henk Brandriet. Eigen foto. (Foto: Eigen foto)

Erik ter Haar speelt de Spekhorstcup in de wacht

  Ingezonden

door de organisatie

Voor het zevende jaar op rij is er gebiljart om de Spekhorstcup. Onder grote publieke belangstelling vond afgelopen woensdag de finale plaats.

RIJSSEN - Er waren vier spelers die elk een wedstrijd tegen elkaar moesten spelen. Nadat de laatste biljartbal gestoten was, bleek Erik ter Haar de terechte winnaar. Hij wist zijn drie wedstrijden met goed spel te winnen. De andere drie wonnen allen een wedstrijd en toen mocht de computer aan het werk. Iedere biljarter speelt met een gemiddelde. Als je competitie speelt dan worden alle behaalde punten gedeeld door het aantal beurten dat je daarvoor nodig hebt en dat is jouw gemiddelde.

Tweede werd Indy ten Dam, die procentueel het beste gespeeld heeft ten opzichte van zijn aanvangsgemiddelde. Een knappe prestatie aangezien hij net een jaar serieus bezig is. Derde werd Gerrit Bakker en Henk Brandriet werd vierde. De prijzen werden uitgereikt door Wim Spekhorst en uiteraard werd er een foto gemaakt van de vier spelers.

Volgend jaar mei is de volgende editie. Een advies voor mensen die mee willen doen: begin alvast met trainen, je weet nooit hoe ver je komt!

Meer berichten