Door het online bestellen hoeven klanten niet meer in de rij voor de kassa en kunnen zij patat en snacks meteen meenemen. Foto ter illustratie.
Door het online bestellen hoeven klanten niet meer in de rij voor de kassa en kunnen zij patat en snacks meteen meenemen. Foto ter illustratie. (Foto: )

Müller's Snack World in Rijssen opent webshop

  Ingezonden

Müller's Snack World heeft een nieuwe online bestelsite als eerste en enigste cafetaria in Rijssen.

RIJSSEN - Vanwege de drukte is telefonisch bestellen niet meer optimaal en om mee te blijven gaan met de tijd kiest Müller's Snack World voor het aanmoedigen van online bestellen.

Makkelijk en snel
Met de nieuwe bestelsite kunnen mensen snel en makkelijk eten bestellen, betalen en dan afhalen. Dat betekent dus dat zij niet meer in de rij voor de kassa hoeft te staan. Op de afgesproken tijd staat de bestelling dan klaar om afgehaald te worden. Op de site staan ook nieuwe producten, zoals de Loempidel.

Korting
Om de opening van de nieuwe webshop te vieren geeft Müller's Snack World de gehele maand juni 10% korting op alle online bestellingen. De standplaats van de snackwagen is Nijverheidsstraat 23 in Rijssen, tussen tankstation Sanderman en Euromaster. Openingstijden zijn maandag 11.00 tot 14.00 uur en dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 19.00 uur.Kijk voor meer informatie en bestellen op de website.

Meer berichten