De vestiging van Pouw in Deventer.  Eigen foto.
De vestiging van Pouw in Deventer. Eigen foto. (Foto: Pouw Deventer)

Pouw en Autohaas bundelen hun krachten en gaan samen vooruit

  Ingezonden

Autobedrijven Pouw Automotive en Autohaas bundelen hun krachten en fuseren met ingang van 1 juni. De in Overijssel en Gelderland gesitueerde dealers slaan de handen ineen en zetten hun activiteiten voort onder de naam Pouw. Uitgangspunt voor de fusie is maximaal gebruik maken van de sterktes van beide ondernemingen en tegelijkertijd alle synergiemogelijkheden benutten. Daarmee kan Pouw zijn klanten in de toekomst nog beter van dienst zijn.

OVERIJSSEL - Pouw Automotive en Autohaas zijn onderdeel van Emil Frey Nederland, één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland. Met de fusie ontstaat er een krachtig dealerbedrijf met 500 medewerkers verdeeld over tien sales- en servicevestigingen in Overijssel en Gelderland.Samen hebben zij tientallen jaren ervaring op het gebied van mobiliteit en zijn zij officieel merkdealer van de merken Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA.

De nieuwe onderneming komt onder leiding van Evert Muller die al jarenlang Pouw succesvol heeft geleid.

Snelheid en zekerheid
Met het samengaan wil Pouw zijn klanten met nog meer snelheid en zekerheid van dienst zijn. Particuliere en zakelijke klanten kunnen op vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Hardenberg, Kampen, Meppel, Rijssen, Zutphen en Zwolle terecht voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte personenauto's en bedrijfswagens. Ook beschikt het bedrijf over specialisten in financieringen en verzekeringen en heeft het een professioneel schadeherstel- en verhuurbedrijf.

Lease en schadeherstel
Ook de leaseorganisaties van beide bedrijven zijn voornemens hun krachten te bundelen en samen verder te gaan onder de naam XLLease. Het schadebedrijf van Pouw gaat verder onder de naam UAS Apeldoorn.

Nieuw gezicht
Met een nieuwe en fris logo is Pouw straks onmiskenbaar. Op de vestigingen blijven de vertrouwde contactpersonen het aanspreekpunt en ook de afgenomen pakketten en bestaande garanties blijven geldig.

Meer berichten