Groep 3 Wilhelminaschool speelt op djembé's. Foto: J.Hardeman.
Groep 3 Wilhelminaschool speelt op djembé's. Foto: J.Hardeman. (Foto: J.Hardeman)

Leuk project afgesloten met heus muziekfeest

  Ingezonden

Bij het muziekfeest in Parkgebouw Rijssen mochten kinderen van de Wilhelminaschool presenteren waar zij de voorafgaande weken mee bezig waren geweest in de klas.

RIJSSEN - Met medewerking van alle leerkrachten van Wilhelminaschool, docenten van Kaliber Kunstenschool, Muziekschool Rijssen en omgeving, Muziekvereniging Wilhelmina, Accordeonschool Formant, Balletstudio Jennifer Willems en de cultuurcoach van ViaVie Welzijn heeft elke leerling deze avond op het podium staan stralen.

Muziek is belangrijk op de Wilhelminaschool. In 2017 is Wilhelminaschool met een subsidie van Cultuureducatie met Kwaliteit gestart met muziek een goede plaats geven binnen het schoolprogramma. Leerkrachten zijn in de klas gecoacht door muziekdocenten en er is een passende muziekmethode gekozen. De woordvoerder van de school laat weten: "Dit project levert zoveel op.De kinderen hebben heel veel plezier gehad, de leerkrachten weten hoe ze muziek een goede plek binnen het schoolprogramma kunnen geven. En daarnaast ontstaat er door het project verbinding met de lokale en regionale organisaties op het gebied van muziek en dans. Een muziekfeest op alle fronten."

Meer berichten