Betty Baake, bewoonster van Woon en Zorgcentrum Herfstzon, nam afgelopen week het seniorenspeeltoestel in gebruik, dat geschonken werd door Rotary Rijssen Regge Regio. Foto: Rc RRR.
Betty Baake, bewoonster van Woon en Zorgcentrum Herfstzon, nam afgelopen week het seniorenspeeltoestel in gebruik, dat geschonken werd door Rotary Rijssen Regge Regio. Foto: Rc RRR. (Foto: )

Rotary Rijssen Regge Regio schenkt seniorenspeeltoestel

  Ingezonden

Betty Baake, bewoonster van Woon en Zorgcentrum Herfstzon, nam onlangs het seniorenspeeltoestel in gebruik, dat geschonken werd door Rotary Rijssen Regge Regio.

RIJSSEN - Op de Beursvloer 2018 Hof van Twente werd de deal gemaakt. Frans Schuitemaker en Herman ter Avest van Rotary Rijssen Regge Regio sloten een overeenkomst met de Stichting Woon & Zorgcentrum: de bewoners van Herfstzon ontvangen een seniorenspeeltoestel en de Rotaryclub krijgt in Herfstzon een etentje en een lezing aangeboden.

Die afspraak is onlangs uitgevoerd. De Zig-zag stang, geleverd door Yalp, leverancier van sport- en speeltoestellen, werd in gebruik genomen in de tuin van Herfstzon. Dat gebeurde onder toeziend oog van onder andere directeur-bestuurder Angélique Lamme en Hans Snijders, voorzitter van Rotary Rijssen Regge Regio.

De clubleden genoten vervolgens van een ambachtelijke driegangenmaaltijd van chefkok Johan Rikkert en Ans Alink van Lekker Ett'n, bereid in de keuken van Herfstzon zelf. Angélique Lamme verzorgde aansluitend een presentatie over Moderne Ouderenzorg; de aanwezigen maakten kennis met de missie en werkwijze van Herfstzon.

Meer berichten