Tijdens de informatieavond op 16 mei kunnen belangstellenden kennismaken met de nieuwe voetbalclub s.v. Rijssen. Foto ter illustratie.
Tijdens de informatieavond op 16 mei kunnen belangstellenden kennismaken met de nieuwe voetbalclub s.v. Rijssen. Foto ter illustratie. (Foto: Freeimages.com)

Informatieavond over fusie clubs

  Ingezonden

door R.K.S.V. Rijssen

Zoals misschien wel bekend zijn Rijssen Vooruit en R.K.S.V. druk bezig de fusie af te ronden. De leden van beide verenigingen hebben unaniem hun steun hiervoor gegeven. De nieuwe club s.v. Rijssen krijgt steeds meer gestalte. Deze week is er een informatieavond om particulieren en bedrijven kennis te laten maken met de nieuwe club.

RIJSSEN - De keuzes voor kleurstelling, logo en kleding zijn al gemaakt. Daarnaast is er een ontwerp gemaakt van het nieuwe sportpark. "Omdat verschillende particulieren en bedrijven ons al jaren steunen, onder meer via sponsoring, willen wij hen graag uitnodigen om kennis te maken met s.v. Rijssen", aldus een woordvoerder. "Onder het genot van een hapje en een drankje zal voorzitter Wouter Beumer de nieuwe club s.v. Rijssen presenteren. Tevens krijgen de aanwezigen informatie over op welke manier s.v. Rijssen zich in de toekomst wil profileren in de regio. Natuurlijk zullen alle mogelijkheden met betrekking tot sponsoring ruimschoots aan bod komen." De informatieavond vindt plaats op donderdag 16 mei om 20.00 uur bij 't Brodshoes in Rijssen. Inloop is vanaf 19.30 uur. "We verzoeken belangstellenden om door te geven als zij hierbij aanwezig willen zijn. Dit kan via info@rksv.nl. Ook vernemen we graag met hoeveel personen u komt. Een introducee meenemen is ook mogelijk, bij voorkeur uit het bedrijfsleven."
 

Meer berichten