Foto: Rijssens Mannenkoor

Rijssens Mannenkoor houdt boeldag voor goed doel

  Ingezonden

Het Rijssens Mannenkoor houdt op zaterdag 11 mei de jaarlijkse boeldag/fair. Dit jaar weer rondom het winkelcentrum De Hoge Wal in Rijssen. Zowel op het plein voor het winkelcentrum, als ook binnen in het centrum, staan dan diverse kramen. De boeldag/fair start om 9.00 uur en zal eindigen rond 17.00 uur. Het goede doel is de mantelzorg van de gemeente.

RIJSSEN - Vorig jaar is het zo goed bevallen om in het centrum van Rijssen de boeldag/fair te houden dat het koor dit graag willen blijven doen. Mede op initiatief van Johnny Jansen van de winkeliersvereniging De Hoge Wal vindt deze nu weer plaats in en rondom het winkelcentrum. Volgens Jansen is de fair van het Rijssens Mannenkoor altijd een publiekstrekker en hoort deze in het centrum thuis. Na een eerste overleg met Dick Esink en Arjan Seppenwoolde, die bij het mannenkoor verantwoordelijk zijn voor de organisatie van de fair, was men er weer snel uit. "Samen gaan we er weer een mooie dag van maken, met voor het publiek voor elk wat wils", aldus Jansen. Arjan Seppenwoolde roemt de perfecte samenwerking: "alle winkeliers uit het winkelcentrum, maar ook de "buren" zoals Bonvanie, Kaaspakhuis, de Branding enzovoort werken mee." Naast de kraampjes van het mannenkoor zullen ook de winkeliers van het winkelcentrum en andere instellingen zich met een kraam op de fair presenteren.

Daarnaast zal er ook voor de inwendige mens genoeg te koop zijn, denk hierbij aan fruit, friet, vis en meer. Daarnaast zal er een stand ingericht worden om even rustig een kop koffie te drinken. Voor de kinderen is er een springkussen. Daarnaast zijn er leuke prijzen te winnen, waaronder een ballonvaart.

Meer berichten