Afhankelijk van de leeftijd worden er van 17 tot en met 20 juni tien of twintig baantjes gezwommen. Foto ter illustratie.
Afhankelijk van de leeftijd worden er van 17 tot en met 20 juni tien of twintig baantjes gezwommen. Foto ter illustratie. (Foto: Pexels / Pixabay)

Doe jij mee aan zwemvierdaagse?

  Ingezonden

De 44ste editie van de zwemvierdaagse vindt plaats van maandag 17 juni tot en met donderdag 20 juni in het buitenbad Twenhaarsveld.

HOLTEN - Dit sportieve evenement is voor iedereen die het leuk vindt om te zwemmen en minimaal zwemdiploma A heeft. Voor de echte sportievelingen is het een goede voorbereiding op de Triathlon Holten op zaterdag 29 juni.

Het startsein voor de Zwemvierdaagse wordt op maandag 17 juni om 18.00 uur gegeven. Er kan elke dag tussen 18.00 en 19.30 uur gestart worden met het zwemmen van de baantjes. Dat kunnen tien of twintig baantjes zijn, dit is afhankelijk van de leeftijd. Inschrijven kan tot en met zondag 16 juni via het inschrijfformulier op de website. Ook is het mogelijk om je bij de kassa van zwembad Twenhaarsveld in te schrijven. De kosten bij voorinschrijving zijn 6 euro. Het is ook mogelijk om je tijdens de Zwemvierdaagse in te schrijven, dit kan op maandag 17 of dinsdag 18 juni, waarna meteen gestart kan worden. De kosten bedragen dan 8 euro. Iedereen die de Zwemvierdaagse heeft volbracht, ontvangt een medaille. De medailles worden op donderdag 20 juni uitgereikt in een feestelijke sfeer met muziek, een barbecue en verschillende activiteiten voor de jeugd.

zpctwenhaarsveld.nl

Meer berichten