Deze jubilarissen van COV Hosanna zijn in het zonnetje gezet.  Foto: Jolanda van Beek.
Deze jubilarissen van COV Hosanna zijn in het zonnetje gezet. Foto: Jolanda van Beek. (Foto: Jolanda van Beek)

Jubilarissen van COV Hosanna in het zonnetje gezet

  Ingezonden

COV Hosanna heeft onlangs haar jaarvergadering gehouden. Hosanna mag zich de laatste jaren verheugen in een toename van het ledental. Ook zijn er vele leden die al jaren lid zijn en met veel genoegen meezingen in het koor. Een aantal van hen viert dit jaar een jubileum.

RIJSSEN - Gerlof van der Berg is 25 jaar lid, Trijnie Hoogsteen 40 jaar, Joke Kraa 50 jaar. Bijzondere aandacht was er voor Corrie Veldhuis: zij zingt vanaf de oprichting in 1949 bij Hosanna, dus zij is 70 jaar lid. De jubilarissen kregen bloemen en een bijpassend cadeau uitgereikt door voorzitter Roel Westera van Hosanna.

Voor Hosanna is 2019 een jubileumjaar, de oratoriumvereniging betaat 70 jaar. Het traditionele najaarsconcert wordt dan ook een jubileumconcert. Op vrijdag 29 november zal Hosanna het Weihnachtsoratorium van J.S.Bach uitvoeren in de Dionysiuskerk. Solisten bij dit concert zijn Margreet Rietveld, Sara Klein Horsman, Falco van Loon en Martijn Sanders. Begeleidend orkest is het Van Wassenaer Consort. Onder de enthousiaste leiding van dirigent Jacco Camphens en begeleid door pianist Roel Praas wordt er tijdens de repetities hard gewerkt aan dit prachtige muziekwerk.

Meer berichten