Het was een echt feestje in het Parkgebouw bij de bekendmaking van de uitslag van de Rabo Clubkas Campagne.  Eigen foto.
Het was een echt feestje in het Parkgebouw bij de bekendmaking van de uitslag van de Rabo Clubkas Campagne. Eigen foto. (Foto: Rabobank Rijssen-Enter)

Feestelijke finale van Rabo Clubkas

  Ingezonden

door Rabobank Rijssen-Enter

Rabobank Rijssen-Enter heeft onlangs op een feestelijke manier de uitslag bekend gemaakt aan alle deelnemende verenigingen en stichtingen van de Rabobank Clubkas Campagne. Dit gebeurde in het Rijssense Parkgebouw.

RIJSSEN/ENTER - De Rabobank verdeelt 50.000 euro onder 94 verenigingen en stichtingen. In totaal zijn 21.702 stemmen uitgebracht door 7.234 klanten van 12 jaar en ouder. Dit resulteerde in een stempercentage van maar liefst 32%.

Iedere deelnemende club kreeg minimaal 100 euro en de rest van het beschikbare bedrag werd naar rato verdeeld, dus hoe meer stemmen hoe meer geld voor de club.

Samenwerken
Tijdens de finale-avond in het Parkgebouw in Rijssen is bekendgemaakt hoeveel stemmen elke club heeft ontvangen en welke bedragen zij hiermee verdiend hebben voor het realiseren van hun doelen. Een feestelijke avond, waarbij een vrolijke en uitgelaten stemming overheerste.

Gastspreker Marc Herremans kreeg de zaal echter ook muisstil met zijn indrukwekkende en inspirerende levensverhaal. De boodschap was helder: wat je uitgangspunt ook is, doelen zijn te bereiken als je ervoor wilt gaan en als je samenwerkt.

De tien clubs met het hoogste aantal stemmen werden op het podium uitgenodigd om een cheque in ontvangst te nemen.Hospice de Reggestroom ontving de grootste cheque. Maar liefst 3.500 euro werd aan hen uitgereikt.

Zorgboerderij de Borkeld en Excelsior '31 gingen respectievelijk met 3.467,66 euro en 2.037,28 euro naar huis.

Originaliteitsprijs
Daarnaast beloonde Rabobank Rijssen-Enter de meest ludieke en creatieve campagnes nog eens met een extra originaliteitsprijs van 250 euro. Tiedverdrief in Vrieje Tied, SV Raduga en Toneelvereniging Met Mekaa werden in het zonnetje gezet en mochten deze extra prijs bijtellen bij hun verdiende cheque.

Meer berichten