Shantykoor Riessen zorgt voor een vrolijke noot

  Ingezonden

Rondom Koningsdag zijn er vele festiviteiten in Rijssen. Het bedrijvenuurtje op de dag voor Koningsdag is daarbij niet meer weg te denken. Dit jaar wordt het extra gezellig omdat het Shantykoor Riessen een spetterend optreden geeft in de feesttent aan de Oosterhofweg.

RIJSSEN - Het shantykoor brengt een gezellige mix van zeemansliedjes en andere bekende nummers waaronder de nodige meezingers.De muzikale touwtjes van het Shantykoor Riessen zijn toevertrouwd aan Nanette Eikenaar-Rozendom. De presentatie is in handen van Gerrie Morré.

Shantykoor Riessen heeft zo'n 40 leden en een eigen begeleidingscombo. De groep verzorgt regelmatig optredens bij onder meer verzorgingstehuizen, jubileumfeesten, festivals, zomerfeesten en andere speciale gelegenheden. Voor elk optreden wordt een speciaal programma samengesteld. Plezier in het zingen en muziek maken staat voorop. Mensen die het leuk vinden om mee te zingen zijn welkom om mee te doen op één van de repetitieavonden.  Er is plaats voor zowel tenoren als bas- en baritonzangers.

Kijk voor meer informatie op de website van het shantykoor.

Meer berichten