Kinderen kunnen op Tweede Paasdag (22 april) bij Dondertman terecht voor leuke activiteiten met een Paastintje. Eigen foto.
Kinderen kunnen op Tweede Paasdag (22 april) bij Dondertman terecht voor leuke activiteiten met een Paastintje. Eigen foto. (Foto: Kinderboerderij Dondertman)

Leuke paasactiviteiten bij kinderboerderij Dondertman

  Ingezonden

Ook kinderboerderij Dondertman maakt zich op voor Pasen. Rond die periode en tijdens Tweede Paasdag – maandag 22 april – staan diverse activiteiten op het programma. Eerste Paasdag blijft de poort gesloten.

HOLTEN/ESPELO - Van vrijdag 19 april tot en met zondag 5 mei mogen er weer kuikentjes worden geknuffeld. De schattige veelal gele bolletjes zijn te vinden in het knuffelhuis, waar als vanouds ook jonge cavia's en konijntjes mogen worden geaaid.

Op Tweede Paasdag worden de dieren getrakteerd op een overheerlijke paasbrunch. Omstreeks 13.00 uur gaan ze 'aan tafel'. Een prachtig kijkspel waarbij iedereen van harte welkom is. Een half uurtje later maakt de paashaas zijn opwachting op het terrein. Kinderen kunnen de hele dag meedoen met een leuke paasquiz 'Kraak de ei-code'. Formulieren zijn voor 0,50 euro (inclusief glas ranja) verkrijgbaar bij de kassa. Kinderboerderij Dondertman is tot november dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur. Behalve Eerste Paasdag is de boerderij ook Eerste Pinksterdag gesloten.

Kijk voor meer informatie op de website van de kinderboerderij.

Meer berichten