Foto: Muziekschool Rijssen

Concert met drie jonge muzikanten

  Ingezonden

De concertserie van de Stichting Stadsmuziek Rijssen maakte een goede start met een concert door twee conservatoriumstudenten: Maurits Bunt op orgel en zangeres Lisa Groothedde. Hun optreden maakte veel indruk: het duo zal ongetwijfeld worden uitgenodigd om nog eens wéér in Rijssen op te treden. Ook voor het volgende concert, op donderdag 4 april, zijn jonge muzikanten uitgenodigd, deze keer afkomstig uit Rijssen. Gerjanne Dannenberg was al eerder in de Brusselzaal te horen als lid van het blokflluitensemble van de Rijssense Muziekschool.

RIJSSEN - Gerjanne is een muzikale duizenpoot en speelt ook fagot bij muziekvereniging Wilhelmina. Vanuit Wilhelmina komen deze keer ook de andere twee jonge muzikanten: Rosalie Ligterink en Aron Bouwhuis.Aron heeft keyboardles gehad aan de Muziekschool, maar speelt daarnaast altsaxofoon bij Wilhelmina. Rosalie speelt hobo en behaalde daarvoor vorig jaar haar D-diploma. Het drietal heeft een zeer gevarieerd programma samengesteld. Op het programma staat onder meer Secret Garden op althobo en piano, Czárdás op fagot, maar ook het bekende Rondo Alla Turca. Als trio spelen Gerjanne, Rosalie en Aron Toss the feathers van The Corrs.

Praktisch
Het concert in de Brusselzaal begint donderdag 4 april om 20.00 uur. De toegang is gratis, wel wordt er gecollecteerd aan de uitgang.
 

Meer berichten