Fayén (3) en Sienna (6) zijn samen met hun grootouders in het zonnetje gezet. Foto: kinderboerderij Dondertman.
Fayén (3) en Sienna (6) zijn samen met hun grootouders in het zonnetje gezet. Foto: kinderboerderij Dondertman. (Foto: Kinderboerderij Dondertman)

Twee keer feest bij Holtense kinderboerderij Dondertman

  Ingezonden

Het was tweemaal prijs voor Kinderboerderij Dondertman. Na het begroeten van de 100.000ste bezoeker van het seizoen eindigde de Holtense kinderboerderij op de tweede plek in de ANWB-verkiezing van het Leukste Uitje van Overijssel 2019.

HOLTEN - Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Nijkerk ontvingen vertegenwoordigers uit handen van ANWB-voorzitter Frits van Bruggen de zilveren award. Eerder sleepte Dondertman al driemaal goud en eenmaal brons in de wacht.De verkiezing werd dit jaar voor de negende maal gehouden. ANWB-leden brachten massaal hun stem uit op het best beoordeelde uitje, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden ruim 60.000 stemmen uitgebracht.

Groot was de vreugde toen bekend werd dat Dondertman opnieuw in de prijzen was gevallen. Een geweldige waardering waar het team apetrots op is. Naast kinderboerderij speelt het bedrijf zich al jaren ook terdege in de kijker als dagrecreatiebedrijf en hoort als zodanig tot de grootste in de gemeente.

Mede dankzij de fantastische voorjaarsvakantieweken kon Dondertman onlangs de 100.000ste bezoeker van het seizoen in het zonnetje zetten. Met de kleinkinderen Fayén (3) en Sienna (6) was het de familie Hagendoorn-Perez uit Rijssen die werd verwelkomd met een bloemetje en een arrangement voor het hele gezin. Tot hun grote vreugde mochten Fayén en Sienna bovendien een leuke knuffel uitkiezen. Ook met hun ouders zijn beiden regelmatig te vinden op de kinderboerderij.

Meer berichten