De toneelvereniging Bilderdijk voert binnenkort drie keer het toneelstuk 'Mist' op. Eigen foto.
De toneelvereniging Bilderdijk voert binnenkort drie keer het toneelstuk 'Mist' op. Eigen foto. (Foto: Toneelgroep Bilderdijk)

Toneelvereniging Bilderdijk speelt het toneelstuk 'Mist'

  Ingezonden

Bilderdijk speelt dit toneelstuk onder de bezielende leiding van de nieuwe regisseur Wilko Wissink uit Diepenheim. Wilko heeft zijn sporen op theatergebied in Diepenheim en daarbuiten meer dan verdiend en vindt nu een bijzondere uitdaging als regisseur bij Bilderdijk.

MARKELO - Het toneelstuk 'Mist' gaat over een gezelschap wachtenden op een vliegveld. Naarmate het wachten langer duurt leert het gezelschap elkaar beter kennen en wisselen irritaties en grappige momenten elkaar in vlot tempo af. Ook neemt de spanning langzaam toe, omdat het steeds later wordt, de mist dichter en dichter en het toestel misschien wel uit moet wijken naar een ander vliegveld.

De spelers zijn Gerard Bakker, Luuk Elkink, Marietje Scholten, Piet Meiberg, Mirna van Dartel, Karin Blankenstijn, Jurgen Bruggeman, Mirjam Brinkmans, Corrie Boers en Hermien Hannink.

Praktisch
Het toneelstuk is te zien op zaterdag 16, vrijdag 22 en zaterdag 23 maart om 20.00 uur in zalencentrum De Haverkamp. De toegangsprijs is 8 euro, donateurs van de toneelvereniging hebben gratis toegang.

Meer berichten