Brommers kiek'n en volop muziek bij Lucky Rijssen

  Ingezonden

'Brommers kiek'n bie Lucky', noemen de gebroeders Wim en Bertus van de Merwe het. Na het succes van vorige jaren houden zij vrijdag 29 maart bij discotheek Lucky voor de veertiende keer Brommers kiek'n.

RIJSSEN - "We hebben voor die avond weer een grote naam weten te strikken", vertellen de broers. "Met trots kunnen we melden, dat uit Engeland afkomstige band Middle of the Road op het podium van Lucky zal staan. Verder zal Beatline ook optreden. Liefhebbers van de jaren '60 en '70 komen dus opnieuw volledig aan hun trekken." Ook is er een afterparty. Tijdens het evenement kan er op brommers gereden worden. Op de parkeerplaats achter Lucky staan vanaf 19.00 uur klaar, van onder meer Puch en Kreidler. Voor helmen wordt gezorgd. Binnen staan exemplaren van brommers uit de jaren 60 en 70. De zaal gaat open om 20.00 uur en om 20.45 uur gaat het Brommers kiek'n van start. Let op: toegang vanaf 23 jaar.

Kaarten zijn inmiddels al te koop, deze kosten in de voorverkoop 12,50 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Lucky, bij Primera-winkels en in Nijverdal bij de VVV.

Meer berichten