De leden van toneelgroep Elsenerbroek staan in maart vier keer op het podium in Markelo. Eigen foto.
De leden van toneelgroep Elsenerbroek staan in maart vier keer op het podium in Markelo. Eigen foto. (Foto: Toneelgroep Elsenerbroek)

Toneelgroep Elsenerbroek weer op de planken

  Ingezonden

Leden van de toneelgroep Elsenerbroek staan binnenkort op de planken met het blijspel 'Baron van Niks tot Armoe'. Het stuk is geschreven door Adriaan Vellinga en de regisseur is Patrick Meenhuis.

MARKELO - Het toneelstuk speelt zich af in de chique woonkamer in het riante huis van baron en barones van Voorst tot Keppel.De barones gaat regelmatig met haar vriendin shoppen, ondertussen gaat de baron er stiekem met de butler eropuit. Als er zich bij thuiskomst een vreemde dame heeft gemeld en een deurwaarder zich meldt, lijkt de chaos compleet.

Praktisch
De voorstellingen zijn op 28, 29 en 30 maart in het Brookhoes aan het Jan Broezeplan 1 in Markelo. De entreeprijs bedraagt 7,50 euro, dit is inclusief een kop koffie/thee of fris. Voor kinderen tot en met 12 jaar bedraagt de toegangsprijs 3,50 euro. De zaal open is vanaf 19.30, de voorstelling begint om 20.00 uur. In de pauze vindt er een verloting plaats.

Kaarten zijn te bestellen bij Anita Neurenberg via 06-27 55 52 33 of a.neutenberg1969@gmail.com of via het opgavenformulier op de website.

Meer berichten