Deelnemers aan de laatste winterwandeling hebben de keuze uit vier afstanden. Afbeelding ter illustratie. Foto: Jolien van Gaalen.
Deelnemers aan de laatste winterwandeling hebben de keuze uit vier afstanden. Afbeelding ter illustratie. Foto: Jolien van Gaalen. (Foto: Jolien van Gaalen)

Trek je wandelschoenen aan en loop mee in Markelo

  Ingezonden

door Tempo DMG

Wandelsportvereniging Tempo DMG houdt op zondag 3 maart de laatste winterwandeling van dit jaar.

MARKELO - De start is bij zalencentrum de Haverkamp Stationsstraat 28 in Markelo. Deelnemers hebben de keuze uit routes van 5, 10, 15 en 25 kilometer. De routes gaan door de omgeving van Markelo en doen daarbij onder andere de Hulpe, de Pothoek, de Hocht, Stokkum de Kattenberg en de Markeloseberg aan. Zo gat het parcours deels over de Kerkepaden Tichelroutes, de loopgraven van WOII en zien deelnemers onder meer het Overijssels Verzetsmonument en andere aandenkens aan deze oorlog. Uiteraard is er de mogelijkheid om te genieten van mooie vergezichten en essen.

In de route van 25 kilometer zijn twee rustpunten opgenomen, bij de 10 en 15 kilometer is er één rustpunt. De routes zijn niet rolstoelvriendelijk.

Deelnemers voor de 25 kilometer kunnen starten tussen 9.00 en 10.00 uur. Voor de overige afstanden kan gestart worden van 9.00 tot 12.30 uur. Wandelaars moeten voor 16.00 uur weer terug zijn. De kosten voor alle afstanden bedragen 3,50 euro. Leden van de Koninklijke Wandel Bond Nederland krijgen een euro korting. Kinderen tot en met 12 jaar betalen een euro. Vragen worden beantwoord via wandelenmettempo@outlook.com. Kijk voor meer informatie op de website.

Meer berichten