Het Holtens Mannenkoor is op zoek naar versterking. Eigen foto.
Het Holtens Mannenkoor is op zoek naar versterking. Eigen foto. (Foto: Holtens Mannenkoor)

Zangers Holtens Mannenkoor laten weer van zich horen

  Ingezonden

door Holtens Mannenkoor

De meeste inwoners van Holten zijn wel bekend met het Holtens Mannenkoor, zeker na het geslaagde concert in november 2018. Maar er wordt nu weer hard geoefend voor het korenconcert op 15 november met onder meer koren uit Rijssen en Ootmarsum.

HOLTEN - Maar voordat het zover is zitten de zangers niet stil. Het Mannenkoor zingt op zaterdag 23 maart in de R.K. parochiekerk Heilig Kruis in Nieuw Heeten. Verder is het koor gevraagd om op zondag 15 december medewerking te verlenen aan de samenzang in de Kerstdienst in de Kandelaar en op zondag 22 december aan de Kerstzangdienst in Ootmarsum. Maar ook tussen maart en december zal er nog worden opgetreden.

Het Mannenkoor is op zoek naar versterking. Dinsdag 26 maart is er gelegenheid om kennis te maken met toekomstige collega-zangers. Belangstellenden zijn vanaf 20.00 uur welkom op de open repetitie-avond in de Regenboog aan de Schoolstraat. Het koor staat onder leiding van voorzitter Theo Teusink en de dirigent is Henk Valk. Daarnaast gaan de zangers van het koor op 7 en 8 mei langs de deuren in het kader van de Plantenactie.

Meer berichten