Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Pixabay)

Sfeervolle winterfair van kinderclub Edessa

  Ingezonden

RIJSSEN – Kinderclub Edessa houdt op vrijdag 7 december van 15.00 tot 22.00 uur een winterfair aan de R. Bosmastraat 35.

Het binnenplein van de Syrisch orthodoxe kerk in Rijssen is dan omgetoverd tot een gezellige winterfair. Jong en oud kunnen dan alvast de kerstsfeer proeven. Hier zijn diverse stands te vinden met uiteenlopende producten. Zo zijn er stands met kaarsen van kaarsen van Candle Shop, kleding, breiwerk, parfum, Oriflame en sieraden. Ook is er een snoep- en koektafel. Daarnaast zijn er spelletjes en workshops waar bezoekers aan mee kunnen doen. Voor kinderen van alle leeftijden is er een knutselhoek. Aan de inwendige mens is eveneens gedacht: er zijn onder meer pannenkoeken, linzensoep, broodjes hamburgers, lahmacun en meer. 

"De winterse sferen komen allemaal samen op 7 december", aldus een woordvoerder. "Er zijn uiteenlopende hapjes voorbereid voor deze dag: van een kop warme chocolademelk tot oosterse hapjes. Uiteraard mag de gezelligheid van lichtjes en marshmallows bij de vuurkorven niet ontbreken."

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina: Kinderclub Edessa. 

Meer berichten