Tijdens de koopzaterdag zijn er ook diverse activiteiten voor de jongste bezoekers. Foto: Jolien van Gaalen.
Tijdens de koopzaterdag zijn er ook diverse activiteiten voor de jongste bezoekers. Foto: Jolien van Gaalen. (Foto: Jolien van Gaalen)

Alles voor een heerlijk avondje

  Ingezonden

RIJSSEN - Voor de Sinterklaasaankopen is er op zaterdag 24 november een extra koopzaterdag in het centrum van Rijssen. De winkels zijn dan open tot 21.00 uur en er zijn veel pieten present om alles te regelen voor een mooi Sinterklaasfeest.

Kinderen kunnen nog meedoen aan de kleurwedstrijd, de kleurplaat is te downloaden via de website. Tijdens deze koopzaterdag reikt Sinterklaas om 13.00 uur bij 't Brodshoes de prijzen uit. Bij Huis van Sinterklaas kunnen de allerkleinsten tussen 14.00 en 16.30 uur een kijkje nemen. Voor de sportievelingen zijn er sportpieten die druk aan het voetballen of hockeyen zijn op het Hoge Walplein. Zij kunnen met hen meedoen van 14.00 tot 16.30 uur. Daarnaast rijdt de pietenmachinist de hele middag rond met een speciale trein. Opstappen kan voor de Pearle en ING aan het begin van de Haarstraat. Met het treinkaartje maken de reizigers kans op prijzen van Intertoys. Op dezelfde locatie kunnen kinderen meedoen aan het pepernoten sjoelen van 14.00 tot 16.30 uur. In deze straat is ook een draaimolen te vinden. In de avonduren kunnen bezoekers voor de ING een kansje wagen bij het taaitaai vangen. Degene die een taaitaaipop vangt, krijgt er één cadeau. Dweilorkest 'Loat Goan' speelt 's avonds diverse sinterklaasliedjes.

Meer berichten