Foto: Hofconnect

Maurits Hendriks te gast bij Hofconnect

  Ingezonden

MARKELO - Technisch directeur Maurits Hendriks van TeamNL staat op uitnodiging van Hofconnect op dinsdag 20 november in Grand Café de Kroon aan de Teats van Amerongenstraat 15 in Markelo. In het dagelijks leven vertegenwoordigt hij het sportteam van Nederland met daarin sporters die te zien zijn op EK's, WK's, Olympische- en Paralympische Spelen. Het programma begint om 20.00 uur. Na het interactieve optreden van Hendriks volgt een informele netwerkborrel.

Wie even googelt op zijn naam, leert dat Hendriks hoogte- maar zeker ook dieptepunten kende in zijn carrière tot nu toe.Hij kreeg forse kritiek op keuzes die maakte tijdens het 'dirigeren van de Nederlandse topsport', maar boekte ook lof voor de manier waarop hij positief terugkwam.

Omgaan met veranderingen
"Hendriks gaat het met ons als ondernemers hebben over 'omgaan met veranderingen'. Veranderen en steeds weer aanpassen is een onderwerp waarmee sporters, maar ook wij als ondernemers, zeer regelmatig geconfronteerd worden", zo weet Ernest Nijkamp als voorzitter van het jubilerende HofConnect. "We zijn trots dat we Maurits Hendriks mogen ontvangen in Markelo."

Inspiratie
"Het is een uitdaging om eens per jaar, een echt goede spreker naar de Hof te halen. Toch denk ik dat we hier, ook na vijf jaar HofConnect, wederom in geslaagd zijn', aldus Ernest Nijkamp. "Het belooft een boeiende avond te worden. Een avond waar we samen inspiratie opdoen, maar waar ook voldoende tijd en ruimte overblijft om nader kennis te maken met elkaar. En dat is nog steeds het voornaamste doel van HofConnect: ondernemers, waar dan ook gevestigd in de Hof, bij elkaar brengen. Door elkaar te spreken, ontstaan verbindingen en werken we aan een sterker ondernemersklimaat in de regio." Nijkamp benadrukt dan ook dat alle 'Hof-ondernemers' van harte welkom zijn.

Ondernemersplatform

HofConnect maakt onderdeel uit van het Ondernemersplatform Hof van Twente. Ze houdt jaarlijks een avond rond een actueel thema. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Ondernemersplatform Hof van Twente (OPHvT), Rabobank en Gemeente Hof van Twente.

Programma
Om 19.30 uur is de ontvangst met koffie en thee, waarna om 20.00 uur de opening van de avond plaatsvindt. Vervolgens is de interactieve presentatie van Maurits Hendriks. Daarna is er vanaf 21.30 uur een informele netwerkborrel waarbij de aanwezigen verder met elkaar kennis kunnen maken en een praatje kunnen maken.

Aanmelden
Aanmelden kan via de ondernemersvereniging in de eigen kern of via de website.

Meer berichten