Foto: sv Tubantia

Gezelligheid belangrijk bij toernooi

  Ingezonden

RIJSSEN -  Schietvereniging Tubantia Rijssen houdt op meerdere data het BBVV-toernooi. "Ieder team schiet één serie en de twintig teams met de hoogste score gaan door naar de finale en schieten daar vervolgens in een A- en B-klasse", aldus een woordvoerder.

Bij de wedstrijden staat gezelligheid voorop. Tevens is er voor alle deelnemers en bezoekers de mogelijkheid om op het 'keukelkastje' of digitaal op kleiduiven te schieten, hiermee kunnen worsten gewonnen worden.

"De kantine van sv Tubantia biedt ook volop de ruimte om gezellig de teams te komen aanmoedigen om vervolgens lekker na te genieten met een hapje en een drankje. Deze wedstrijd geeft iedereen dan ook de gelegenheid om op een ontspannen manier kennis te maken met de schietsport en sv Tubantia." Teams bestaan uit vier personen van 16 jaar en ouder. Een identiteitskaart is hierbij verplicht.  De inschrijfkosten bedragen 15 euro per team, de prijs is inclusief vier consumpties. Op vrijdagen wordt gestart om 19.00 uur, op zaterdag vanaf 16.00 uur. Er wordt enkel met baangeweren geschoten.

De eerste twee wedstrijden zijn op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober. De overige data zijn 2 en 3 november, 9 en 10 november, 17 november, 23 en 24 november. De finale is op 30 november.  Inschrijven kan via de website van de vereniging.

Meer berichten