Foto: Manege Snorrewind

Oude villa wordt omgetoverd tot spookhuis

  Ingezonden

MARKELO - Manege Snorrewind Markelo houdt voor de vierde keer op rij een Halloween- spooktocht voor het goede doel. De manege ondersteunt al jaren de stichting Villa Joep, die geld inzamelt voor onderzoek tegen neuroblastoom kinderkanker.

Voorgaande jaren was deze spannende tocht door het bos bij Snorrewind, maar dit jaar is gekozen voor een andere opzet. "In de oude leegstaande villa van voorheen Vosman aan de Oranjestraat 38 in Holten kan naar hartenlust gegriezeld worden", aldus een woordvoerder. "Het is een spannend uitje voor iedereen vanaf 12 jaar, waarbij niets is wat het lijkt." Jongere kinderen die niet bang zijn aangelegd zijn onder begeleiding ook welkom."Het is een ideale feestplek voor groepen, verjaardagsfeestjes, voor iedereen tussen de 8 en 88 jaar. Dit jaar zal de tocht op zaterdag 27 oktober in de avonduren worden gehouden."

Aanmelden is verplicht
De kosten bedragen 6 euro per persoon. De gehele opbrengst gaat naar Villa Joep. Iedereen die dit aandurft en ijzeren zenuwen heeft wordt verzocht zich vooraf aan te melden via spooktochtvillajoep@outlook.com. Met hun komst steunen zij Villa Joep.

Meer berichten