In oktober worden op verschillende data in de herfst excursies aangeboden bij het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer.
In oktober worden op verschillende data in de herfst excursies aangeboden bij het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer. (Foto: )

'Laat je verrassen door de stilte en de kleuren'

  Ingezonden

NIJVERDAL - ''De herfst is een mooi moment om naar buiten te gaan'', zegt de woordvoerder Hanneke Elbertsen van Staatsbosbeheer. Dat kunnen mensen ervaren tijdens de door Staatsbosbeheer aangeboden herfstexcursies.

In oktober worden op verschillende data herfstexcursies aangeboden bij het Buitencentrum van Staatsbosbeheer in Nijverdal. Tijdens de wandeling hoor je de verhalen over de cultuurhistorie en de natuur van de Sallandse Heuvelrug. ''Wandel mee, geniet van de vele paddenstoelen en voel de wind door je haren'', vertelt Hanneke Elbertsen.

"Ga mee met een gids en kijk en luister naar de verhalen in de natuur.'Laat je verrassen door de stilte en de kleurenpracht in het herfstbos.''

Meewandelen
Wandel mee op 13, 19 en 21 oktober vanaf 14.00 uur. De duur van de wandeling is ongeveer twee uur en de afstand bedraagt ongeveer vijf kilometer. Volwassenen lopen voor 4 euro mee, kinderen tot en met 12 jaar voor 2,50 euro. 

Info
Aanmelden voor deze wandeling kan via de website van Staatsbosbeheer. Hier is ook meer informatie te vinden. 

Meer berichten