Kledingbank Rijssen houdt een verkoopdag op 22 september, waarna de deuren twee weken worden gesloten.
Kledingbank Rijssen houdt een verkoopdag op 22 september, waarna de deuren twee weken worden gesloten. (Foto: )

Kledingbank sluit seizoen af met een verkoopdag

  Ingezonden

De kledingbank Rijssen-Holten houdt op zaterdag 22 september, tijdens de landelijke burendag, een verkoopdag voor alle inwoners van Rijssen en Holten.

Rijssen - Alle overgebleven kledingstukken uit de zomercollectie kunnen dan voor 1 euro per stuk gekocht worden. Op deze manier sluit de kledingbank het zomerseizoen af. Na deze verkoopdag is de kledingbank twee weken gesloten, dan wordt de kleding voor het najaar en de winter door de vrijwilligers in de winkel gehangen. Op woensdag 10 oktober gaan de deuren weer open met de wintercollectie.

Het geld dat de kledingbank met deze actie ophaalt, komt geheel ten goede van de kledingbank en haar klanten. De kledingbank is op deze dag geopend van 10.00 tot 14.00 uur. In het kader van de landelijke burendag zijn er tevens tal van activiteiten rond de Oude Plus. Ook kan een kijkje worden genomen in de voormalige supermarkt, waar ook EHBO, Rode Kruis en de Voedselbank zijn gevestigd. De kledingbank is gevestigd in de Oude Plus aan de Roelf Bosmastraat in Rijssen.

Kijk voor meer informatie op de website.

Meer berichten