Alle betrokken medewerkers bij deze order van Taxi Baan, Pouw Automotive, Volkswagen Pon Financial Services en Pon’s Automobielhandel.
Alle betrokken medewerkers bij deze order van Taxi Baan, Pouw Automotive, Volkswagen Pon Financial Services en Pon’s Automobielhandel. (Foto: Pouw)

Pouw levert 70 Volkswagens Transporters af aan Taxi Baan

  Ingezonden

door Pouw Automotive

RIJSSEN -  Pouw Automotive levert iedere maand behoorlijk wat auto's af, maar 70 stuks in één keer is ook voor de Volkswagen, Audi en SEAT-dealer enorm bijzonder. Op donderdag 30 augustus mocht Pouw in samenwerking met Volkswagen Pon Financial Services de sleutels van 70 Volkswagen Transporters overhandigen aan Mark & Henk Baan, van Taxi Baan in Rijssen.

Henk Rozemuller had de eer om namens Pouw en Volkswagen Pon Financial Services de sleutels te overhandigen aan de heren Baan. Maar niet voordat de 70 Transporters in colonne – onder begeleiding van de politie - door Rijssen reden om ook alle inwoners van dit unieke moment mee te laten genieten. De Transporters, bestuurd door collega's, vrienden en familie en voorzien van de Baan huisstijl, trokken veel bekijks. De stoet eindigde aan de Butaanstraat waar het taxibedrijf gevestigd is.

Dynamische overeenkomst
Taxi Baan gaat de Transporters inzetten voor onder andere leerlingenvervoer in verschillende gemeenten. Marc Baan spreekt van een dynamische overeenkomst. "Kopen is helemaal niet uit, maar leasen scheelt een hele zorg. We hebben geen omkijken naar het wagenpark. Bovendien zijn ze bij Pouw bereid om na een bepaalde periode mee te bewegen met veranderingen. Een partnerschap voor langere tijd dus. Dat is wat wij zochten." Rozemuller vervolgt: "Deze order bewijst de kracht van onze organisatie en in het bijzonder onze fleetsales afdeling. Met hulp van onze importeur, Pon's Automobielhandel, hebben wij samen deze fantastische order weten binnen te halen. Die overwinning vieren we vandaag met alle betrokkenen en belangstellenden."

Pouw Automotive is officieel Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens en SEAT-dealer. Met vestigingen in Deventer, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen en Meppel bedient de autodealer klanten in heel Overijssel. Naast verkoop van nieuwe en gebruikte bedrijfs- en personenwagens kunnen klanten bij Pouw terecht voor service en onderhoud, autoschadeherstel, autoverhuur, leasing en financieringen en verzekeringen.

Kijk voor meer informatie over Pouw op hun website.

Meer berichten