Een echt circus heeft een echte stuntman nodig, maar durft die van Cirque Moustache wel? Foto: Michiel Zwart.
Een echt circus heeft een echte stuntman nodig, maar durft die van Cirque Moustache wel? Foto: Michiel Zwart. (Foto: Michiel Zwart)

Wie durft het aan om naar de Bravoure-show te gaan?

  Ingezonden

MARKELO - Cirque Moustache heeft een nieuwe voorstelling: Bravoure. Nu wordt er mee getoerd. Het circus komt op dinsdag 7 augustus naar de Poppe in Markelo.

 Cirque Moustache is opgericht door Jasper Riedeman: "Je kunt gerust zeggen dat het circus bij mij een uit de hand gelopen hobby is. Als 13-jarige jongen kwam ik in aanraking met jeugdcircus en leerde daar bijna alle circustechnieken. Na het krijgen van lessen ging ik assisteren, doceren en uiteindelijk zelf een circusschool runnen. Zelf optreden doe ik nog maar zelden en ik heb mij volledig gestort op circuseducatie. Toen er een gebruikte circustent voorbij kwam, heb ik mijn spaarrekening geplunderd en ben ik naast mijn werkzaamheden bij het jeugdcircus gestart met een echt circus: Cirque Moustache."

Cirque Moustache reist dit jaar alweer voor de zesde keer door Nederland voor een zomertour. Een groep enthousiaste artiesten brengen een nieuwe energieke familieshow, genaamd Bravoure. De naam van de voorstelling zegt het al, moed, spanning, stunts en daar heb je dus ook een echte stuntman voor nodig! Maar durft hij wel?
Cirque Moustache reist door Nederland met een prachtige circustent. Ook gaan klassieke circuswagens mee op tour en kan het publiek zich voorafgaand aan de voorstelling vermaken in de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jong en oud, sideshows met de meest wonderbaarlijke verschijningen, en natuurlijk traditionele popcorn en suikerspinnen.
Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show uit binnen- en buitenland. Ida Cramer, Coco Perraglie, Daniël Siegmund, Berl Both, Sabine Lustig, Sequoia van Ekeren en natuurlijk circusdirecteur Jasper Riedeman.
Cirque Moustache is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Zowel voor studenten van een circusopleiding als voor jongeren van de vele jeugdcircusscholen.

Cirque Moustache reist door Nederland met een circustent. Ook gaan er klassieke circuswagens mee op tour en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling vermaken op de Kinderkaravaan.

Meer berichten