Bij de lommerdmarkt kunnen bezoekers struinen over het plein voor het gemeentehuis. Foto: Jolien van Gaalen.
Bij de lommerdmarkt kunnen bezoekers struinen over het plein voor het gemeentehuis. Foto: Jolien van Gaalen. (Foto: Jolien van Gaalen)

Genoeg te doen in de Rijssense straten

  Ingezonden

RIJSSEN - Het centrum van Rijssen staat vijf donderdagen in de zomervakantie in het teken van de lommerdmarkt, zomermarkt, terrassen en entertainment.

"Dit alles onder de noemer 'Rijssen op de straat', waarbij ondernemers letterlijk en figuurlijk de straat opgaan," aldus de organisatie. "Bezoekers vinden er tal van kramen en gezellige terrassen. Verschillende vormen van entertainment zijn op deze dagen ook aanwezig. Voor de kinderen zijn er springkussens en andere attracties," zegt de organisatie. "De lommerdmarkt is een grote markt met veel tweedehands artikelen. Kinderen tot en met 15 jaar krijgen een gratis standplaats. Deze markt vindt plaats op het Europaplein, Kerkstraat, De Hagen, Rozengaarde en Oude Veemarkt en duurt tot ongeveer 12.00 uur," vertelt de organisatie. "De winkels en terrassen zijn geopend tot 21.00 uur." Parkeren is volgens de organisatie geen probleem. "Op één van de vele parkeerplaatsen kunnen bezoekers gratis hun voertuig kwijt." De start van 'Rijssen op straat' is op donderdag 26 juli. De overige data zijn 2, 9, 16 en 23 augustus.

Meer berichten