INGEZONDEN

Het gaat niet gebeuren!

  Ingezonden

Of toch wel? Mensen zeggen tegen mij ‘maak je niet druk, ze komen er toch niet, het gaat niet gebeuren’! En ik denk dat die mensen in sprookjes geloven.

Hoe kan een gemeente Rijssen-Holten (als enige geloof ik) denken dat zij de milieukwestie kunnen oplossen? Onder het mom van ‘opgelegd van bovenaf’.

Waarom kunnen deze gemeente en al die andere gemeentes in Nederland niet tegen de overheid zeggen ‘pak de verzekeraars aan!’ Die verzekeraars zijn de grote winnaars van de coronacrisis. Zij incasseerden premies en hoefden amper uit te keren. En nu willen bedrijven wel zonnepanelen op hun daken en wie incasseert dan? De verzekeraars! Niet de bedrijven en bevolking die het milieu willen helpen!

Waarom dit mooie Sallandse landschap vervuilen met grote grote windturbines die ons opgedrongen worden. Nu, in lockdowtijd is het stil buiten. Muisstil. Ik hoor soms een trein of auto.Ik zie meer reeen en vogels dan ooit. Wat is er nou mis met rust? Dat is Salland. Hier is mien stea. Woar ‘t leaven vedan geet in ruste en vrea.

B. Meilink

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden