Het meidenpopkoor van Muziekschool Rijssen houdt op woensdag 9 oktober om 19.30 uur een open repetitie.
Het meidenpopkoor van Muziekschool Rijssen houdt op woensdag 9 oktober om 19.30 uur een open repetitie. (Foto: PR)

Meidenpopkoor Rijssen houdt open repetitie

  Cultuur

Rijssen - Het meidenpopkoor van Muziekschool Rijssen houdt op woensdag 9 oktober om 19.30 uur een open repetitie. Meiden die van zingen houden zijn welkom om een of twee keer mee te zingen. Daarna beslissen ze of ze bij het koor willen.

Op dit moment werkt het koor aan swingende kerstnummers die driestemmig worden gezongen. Nummers van nu, zoals 'Zo kan het dus ook' van Maan, 'Attention' van Charlie Puth en 'Warrior' van Demi Lovato komen dit jaar ook aan bod. Er is ruimte voor solo's en er gaan ook muziekschoolleerlingen meespelen op keyboard, gitaar en piano.

Er zijn nog een paar plekjes om solozangles te krijgen voor meisjes of jongens in deze leeftijdsgroep. Je kunt dan wekelijks les krijgen in hoe je goed met je stem omgaat en nummers zingen die bij je stem passen. Docente Fenny van Hemmen helpt je met uitzoeken daarvan.

Voor meisjes die solozangles hebben op de muziekschool is deelname aan het koor bij het lesgeld inbegrepen. Fenny van Hemmen geeft ook leiding aan het koor. Zij streeft bij het zoeken van liedjes voor het popkoor naar een balans tussen kennis maken met onbekende liedjes en het arrangeren van bekende popnummers.

Meer berichten