Foto: Picasa

Vlag Dorpsfeest Markelo in top

Markelo - Alle genomen veiligheidsmaatregelen rondom COVID-19 treffen ook Dorpsfeest Markelo 2020. Maar de commissies van DFM zitten niet stil. Integendeel! Zoals ieder jaar wordt op de eerste zaterdag na het Goorse School & Volksfeest de dorpsfeestvlag gehesen op de Silo van ABZ in Markelo. Dit jaar wordt dit extra bijzonder want op deze vlag prijkt het nieuwe logo van Dorpsfeest Markelo.

Vernieuwde website en online kanalenBij het hijsen van de vlag wordt ook de vernieuwde website van het Dorpsfeest Markelo gelanceerd, evenals de nieuwe Facebookpagina @maarkelsfeest en Instagramaccount #maarkelsfeest. De huisstijl van het 'Maarkels Feest' heeft de afgelopen periode een verfrissende metamorfose ondergaan.

Tijd voor andere zaken

Achter de schermen is in de afgelopen periode op allerlei fronten heel hard gewerkt om het 'Maarkels Feest' gevoel, juist nu, erin te houden. Voorzitter Hilko Pruntel: "De coronatijd maakt onze commissies juist creatief. Één voorbeeld daarvan is het opfrissen van de huisstijl van het Dorpsfeest Markelo".

Frisse look & feel

"En het opfrissen van die huisstijl was geen overbodige luxe", licht Renske Landeweerd toe, voorzitter van de Communicatiecommissie. "Bij huisstijl moet je denken aan onder andere logo, website, social media, fotografie, et cetera. Binnen onze 4-koppige commissie hebben we hard gewerkt om met de uitstraling meer aan te sluiten op de veranderingen die in 2019 zijn ingezet. Zo hebben we het bestaande logo iets aangepast zodat het beter inzetbaar is voor website en social media en de website is aangepakt. In samenwerking met Markelose bedrijven en we zijn erg trots op het resultaat!", aldus Renske.?

Versoepeling maatregelen

Per 1 juli worden veel maatregelen rondom COVID-19 versoepeld maar een grote feesttent neerzetten zit er nog niet in. Maar de versoepeling zorgt er wel voor dat het bestuur en de commissies van Dorpsfeest Markelo samen met andere partijen in overleg zijn om eventuele bijzondere activiteiten en acties te bedenken, die op verantwoorde manier het Dorpsfeest gevoel geven. Als hierover meer bekend is, wordt dit natuurlijk direct kenbaar gemaakt.

Dorpsfeest Markelo verbindt De start voor DFM’20 is het hijsen van de vlag en de lancering van de nieuwe huisstijl. Het bestuur viert dit samen met alle commissieleden op 4 juli om 15.00 uur bij Erve Lodeweges aan de Schipbeek. Zij?verbinden zich met Dorpsfeest-vlaggen (die precies anderhalve meter zijn!). "We vormen een lint van saamhorigheid, samen kijken we uit naar DFM’20, op welke manier dan ook. Voor heel Markelo is dit ook het moment de eigen vlag te hijsen!, sluit Hilko af.?

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden