Foto:

Natuurmuseum Holterberg heeft zin in zomer

Holten - Ook deze zomer is er van alles te beleven bij Natuurmuseum Holterberg aan de Holterbergweg 12 in Holten. De activiteiten gaan door in aangepaste vorm, maar zijn zeker niet minder leuk.

Kinderen kunnen in de zomervakantie op Nature Experience in het bos van Daantje Das. Met een echte schatkaart kom je langs allerlei spannende en leuke opdrachten. Zoals bijvoorbeeld het Geweienspel.

Weet jij of dat grote gewei van een eland of van een damhert is? Door een eigen bodemonderzoek te doen zie je uit welke lagen de bodem van het bos bestaat. Misschien kom je nog interessante bodembeestjes tegen.

Durf jij een uilenbal uit te pluizen? Aan de botjes die je vindt kun je zien wat een uil allemaal gegeten heeft. Je kunt een natuurschilderij maken van zand of blaadjes of net wat je zelf mooi vindt. Na afloop is er voor iedereen een echt “Nature Experience” diploma en een lekker ijsje.

Nature Experience wordt gehouden op maandag 13, 20, 27 juli, en 3, 10 en 17 augustus. Tijden: 10:30, 12:30 en 14:30 uur. Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers.
Deelname: € 4,50 p.p. Reserveren: 0548-361979 of info@museumholterberg.nl

www.natuurmuseumholterberg.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden