Foto:

CuliTour verlengd tot en met september

Holten - De formule blijkt een succes, dus hebben de tien Twentse toonaangevende restaurants, waaronder De Swarte Ruijter in Holten, en evenementenbureau Event Creators besloten de samenwerking te verlengen. 

Nog meer mensen krijgen de gelegenheid te gaan genieten van het mooiste en lekkerste dat Twente te bieden heeft.  

Ga je er graag op uit, met je auto, motor of fiets? Dan heeft CuliTour een mooi aanbod voor je. Hoe lijkt het jou om een ontdekkingsreis door Twente te combineren met het proeven van ware smaaksensaties?

Hoe werkt het?

CuliTour voert je in drie of vier uur langs de prachtigste plekken en laat je kennismaken met gerechten van toonaangevende restaurants. Deelnemers rijden of fietsen een prachtige route door de Twentse natuur, onder begeleiding van jouw persoonlijke Roadbook. Onderweg voer je opdrachten uit, kom je van alles te weten over de omgeving en stop je bij lokale restaurants.

Bij elke stop ontvang je één heerlijk gerechtje waarvan je vervolgens gaan genieten op een prachtige plek in de omgeving. Om de picknick zo comfortabel mogelijk te maken, krijgen CuliTourders een klaptafel, -stoelen en een picknickkleed mee.

Een uniek idee van elf Twentse ondernemersCuliTour is een initiatief van evenementenorganisatie Event Creators en tien Twentse horeca ondernemingen. Zij prikkelen graag de zintuigen van de gasten en streven ernaar om mensen iets bijzonders te laten beleven. Elk jaar, nee: liefst elke dag opnieuw. Ook voor de komende periode hadden ze prachtige plannen. Helaas fietste het coronavirus daar dwars doorheen. Natuurlijk waren ze even van slag, maar daarna hebben ze hun krachten en creativiteit gebundeld. Zo is CuliTour geboren!

Voor wie?

CuliTour is een ontspannen en unieke ervaring voor jong en oud. Gezellig met vrienden, knus met je gezin of romantisch met je partner, het kan allemaal. En heb je geen zin om met je eigen auto te gaan, dan zetten zij een Kever Cabrio voor je klaar, of regelen ze zelfs een VIP Taxi met chauffeur!

Meer informatie

Meer informatie over de verschillende arrangementen per auto, motor of fiets vind je op de website www.culitour.nl. Hier vind je ook informatie over de tarieven én kun je direct jouw CuliTour boeken, elke zaterdag!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden