Afhaalbarbecue voor medewerkers Hemink Groep

Holten - Traditiegetrouw houdt Hemink Groep B.V. jaarlijks vlak voor de bouwvak, een gezellige en gemoedelijke barbecue voor al haar medewerkers. Vanwege de coronacrisis hebben zij besloten om het dit jaar anders te doen. Er wordt een heuse Take Away BBQ gehouden.

Alle medewerkers worden op vrijdag 10 juli om 15.30 uur, met hun bedrijfsbus / -auto, bij het pand aan de Handelsweg in Holten verwacht. Dit zal zorgen voor een file aan Heminkbussen.

Eenmaal aangekomen op het industrieterrein worden zij onder begeleiding van verkeersregelaars door de Take Away Drive begeleid. Onderweg wordt iedereen voorzien van drinken, ijsjes en een vlees- en vispakket. Dit pakket wordt persoonlijk uitgereikt door de directie. Als afsluiter ontvangen alle medewerkers nog een leuke verrassing. Dit alles wordt omlijst met muziek, vlaggen en spandoeken. Ook zal een drone sfeerbeelden vanuit de lucht maken.

Uiteraard wordt het evenement uitgevoerd met inachtneming van de RIVM- maatregelen. Zo worden de pakketten bijvoorbeeld met een pizzaschep aangegeven, om de 1,5 meter afstand te houden.

Op deze manier biedt Hemink haar medewerkers een goed alternatief als afsluiter van het jaar. Een mooi initiatief om ondanks de coronacrisis toch de waardering voor het harde werken en de goede inzet te laten blijken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden