Foto:

Rijssense onderneming krijgt Klupengel

Rijssen - De Klup Twente heeft Richard Steunenberg en zijn vrouw Cora van het Rijssense reclame- en internetbedrijf RCTM geëerd met de Klupengel. Deze bijzondere onderscheiding wordt slechts één keer per jaar uitgereikt aan een onderneming/ondernemer die zich op een bijzondere manier verdienstelijk maakt voor De Klup.

De Klup Twente is een vrijwilligersorganisatie die dit jaar op de kop af 50 jaar aaneengesloten vrijetijdsactiviteiten biedt voor mensen met een beperking in Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Almelo, Hof van Twente, Borne, Tubbergen en Twenterand. Over al deze activiteiten geeft De Klup Twente een (gratis) full colour magazine uit, dat in z’n geheel wordt bekostigd door sympathiserende adverteerders.

RCTM was, in de persoon van vormgever Richard Steunenberg, vijf jaar geleden ‘de reddende’ engel, toen het gratis tijdschrift Schik van De Klup Twente plotsklaps zonder vrijwillige vormgever zat. Richard Steunenberg sprong in de bres en meer dan dat: hij gaf het populaire magazine een nieuwe impuls en een kleurig uiterlijk. In de jaren die volgden hielp Steunenberg de vrijwilligersorganisatie voor mensen met een beperking ook met de nodige folders en ander drukwerk en de website.

Omdat Steunenberg het blad nu vijf jaar maakt en het magazine 10 jaar bestaat besloot De Klup Twente de Rijssense ondernemer woensdag 17 juni te verrassen met de Klupengel. In die opzet is ze volledig geslaagd. Steunenberg had er absoluut niet op gerekend, maar was wel heel verguld met de onderscheiding. In zijn dankwoord benadrukte Steunenberg overigens met hoeveel plezier hij zich ook voor De Klup Twente inzet. ‘Ik haal er heel veel voldoening uit om in beeld te brengen waar De Klup mee bezig is. De passie die De Klup uitstraalt, de genegenheid voor de doelgroep….ik proef de liefde voor de medemens in de hele organisatie’, aldus Richard Steunenberg.

Meer berichten