Zorgdragen voor elkaar, Jeruël Bijbelstudie online, 1 Timotheüs 5

De site van Jeruël laat vrijdag 19 juni de vijfde Timotheüsstudie zien. Niet wie de belangrijkste is in de gemeente van Jezus Christus maar wat.

Aan het begin van de lockdown speelde er ook een soort van rivaliteit: welk beroep is het meest cruciaal. Zelfs de vakkenvuller bij de supermarkt stond een tijdje nr. één in de toptien. Zulke rivaliteiten mogen de waarheid van Christus niet overheersen. Maar zorg dragen voor wie echt zorg nodig heeft behoort tot de kerntaak van de gemeente, bijvoorbeeld de weduwen. Het woord ‘ambt’ komt in het Nieuwe Testament niet voor; dus zorg dragen geldt elk gemeentelid. Timotheüs wordt geadviseerd niet al te streng voor zichzelf te zijn bij het werk van de Heere. ‘Drink wat wijn’ moedigt Paulus hem aan. Opnieuw een boeiende powerpoint; duur: ongeveer twintig minuten. Binnenkort zijn we echt te horen in gebouw Jeruël te Rijssen op de andere vrijdagavond. Tijd: 19:00-20:00u. Wil je meer ontvangen, meldt u aan bij Gert-Jan Korpershoek, mailadres Jeruelrijssen@gmail.com; Wim ten Hove; tel. 0548 520718, mailadres jeruel.tenhove@gmail.com

Wilma Mensink organiseert de laatste donderdag van de maand een inloopmiddag voor mooie producten en heerlijke wijnen uit Israël; gebouw Jeruël, donderdag 25 juni van 14:00-15:00. Voor meer informatie is Wilma bereikbaar op 0548-522525.

De gebedskring op maandagavond van 19:00-20:00u is al weer een aantal keren samengekomen.

Meer berichten