Foto:

Paraplu-actie Hof van Twente verlengd

Markelo -  Er is al een aantal hele mooie paraplu’s ingeleverd, maar nog lang niet genoeg. Onlangs heeft HofMarketing inwoners opgeroepen om een paraplu te versieren. Om meer mensen de gelegenheid te geven zich creatief te uiten, is de inleverdatum verlengd tot 1 juli.

Evelien Meijer van HofMarketing ziet het helemaal voor zich: “Iedereen heeft nog wel ergens een paraplu liggen die het niet meer goed doet of waar een gat in zit. Op deze manier hergebruiken we die niet alleen, maar zorgen we met elkaar voor extra vrolijkheid in de winkelstraten en dat is in deze bizarre Coronatijd meer dan welkom.” 

En waarom een paraplu? “Een paraplu staat voor overkoepeling. Dit is een overkoepelende actie voor de gehele Hof. Samen staan we sterk, ook in Coronatijden!, vult Evelien Meijer aan. Na 1 juli worden de paraplu’s opgehangen, zodat inwoners en bezoekers ze kunnen bewonderen.

HofMarketing heeft kunstenares Marianne Jonkhans gevraagd om wat tips op papier te zetten. Marianne verzorgt regelmatig creatieve lesbrieven voor de basisscholen in de Hof vanuit Stichting Culturele Basisvorming Hof van Twente (CuBaHof). Iedereen kan meedoen vult collega Renée Kleywegt aan: “Door de tips van Marianne maakt het niet uit hoe oud of jong, creatief of handig je bent. Denk bijvoorbeeld aan verven, knopen en knippen. Iedereen kan op zijn eigen manier hier allen of met iemand samen mee aan de slag en daar gaat het om. We zouden het fantastisch vinden als onze hele Hof volhangt met allerlei kleurige paraplu’s. Dus doe mee! Dat kan in je eentje, maar ook bijvoorbeeld als gezin, bedrijf, school, club, vereniging of woon- en zorgcentrum!”

Meer weten over deze actie en de lesbrief bekijken? Kijk op www.hofmarketing.nl/paraplu.

De versierde paraplu’s kunnen tot 1 juli worden ingeleverd bij:

- VVV Informatiepunt Markelo: Infocentrum Markelo, Goorseweg 1, Markelo
- VVV Informatiepunt Diepenheim: Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim
- VVV Informatiepunt Goor: Lekker leuk, Weversplein 5, Goor
- VVV Informatiepunt Delden: Readshop Express, Langestraat 19, Delden
- Wijngaard Hof van Twente, Suetersweg 2a, Bentelo
- Hotel Restaurant Hof van Twente, Goorsestraat 25, Hengevelde

Meer berichten