Rabobank zet geslaagden in zonnetje

Rabobank Rijssen-Enter en Rabobank Noord en West Twente hebben de afgelopen week geslaagde scholieren uit het voortgezet onderwijs op een ludieke manier gefeliciteerd.

Geslaagden konden zich tot en met 7 juni inschrijven voor de examenactie. Elke dag werden er winnaars verrast met een mooie cheque ter waarde van maar liefst € 250,00. Elke tiende inschrijving werd tevens blij gemaakt met een pizza-tegoedbon.

Rabobank realiseerde zich dat de examenperiode dit jaar misschien minder feestelijk voelde dan tijdens andere jaren in verband met het coronavirus en alle maatregelen daaromtrent. Om geslaagden te feliciteren met hun welverdiende diploma werd de examenactie in het leven geroepen.

In de Week van de Geslaagden van 8 tot en met 12 juni is elke werkdag een geslaagde uit het werkgebied van Rabobank Rijssen-Enter én een geslaagde uit het werkgebied van Rabobank Noord en West Twente verrast met een mooi geldbedrag van maar liefst € 250,00. Ook werd elke tiende inschrijving van de examenactie verrast met een pizza-tegoedbon, te besteden bij de lokale pizzeria. Met ruim 1000 inschrijvingen zullen er de komende tijd veel pizza’s besteld worden. Op die manier worden lokale horecaondernemers gesteund.

Meer berichten