Gezellige thuisbingo met mooie prijzen
Gezellige thuisbingo met mooie prijzen (Foto: Hockeyclub Holten Rijssen)
Sport

Online bingo-avond Hockeyclub Holten Rijssen

Holten - Hockeyclub Holten Rijssen (HCHR) houdt vrijdag 12 juni een gezellige bingo-avond met mooie prijzen. Daarvoor hoeft men niet huis of tuin uit te komen. De bingo wordt enthousiast gepresenteerd via een live YouTube-kanaal.

Om de bingoavond thuis extra gezellig te maken heeft HCHR een speciaal pakket samengesteld. Dit pakket kost €25,- en bestaat naast vier bingokaarten ook uit een vleeswarenschotel t.w.v. €10,- van Keurslager Brands.

Meedoen met één kaart is ook mogelijk. Deze kost €5,-. Voordeliger is het om met twee kaarten te spelen voor €7,50.

Hoofdprijs: deriegangendiner voor twee personen bij Hoog Holten

HCHR en lokale sponsoren hebben voor een goed gevulde prijzenpot gezorgd. Een greep uit de prijzen: Een voetbehandeling van pedicure Esther Aanstoot, een mooie fles wijn van De Swarte Ruyter, BBQ-cadeaukaart t.w.v. €15,- van slagerij Brands, kinder-goodybags van Müller Transport, een waardebon voor een gratis wasbeurt bij Erik Huzen, diverse prachtige kinderprijzen waaronder gratis een dagdeel een springkussen van entertainmentverhuur De Koff bij jou thuis, en als klap op de vuurpijl een driegangendiner voor twee personen inclusief aperitief, een fles wijn en koffie met lekkernijen na afloop bij Hoog Holten als hoofdprijs.

Hoe werkt het?

De bingo werkt heel eenvoudig. Er worden vijf rondes gespeeld met in totaal vijftien prijzen. Bingokaarten zijn te koop op maandagavond 8 juni tussen 18.30 en 21.30 uur en woensdagavond 10 juni tussen 18:30 en 21:30 uur bij het hockeygebouw, Aaltinksweg 1B. (Let op, er kan alleen met PIN betaald worden). Bij het afhalen van de kaarten krijgt u een begeleidend schrijven met instructie. Wanneer u een bingopakket met hapjesschaal wilt, krijgt u een voucher die u bij slagerij Brands kunt inwisselen. Zo bent u helemaal klaar voor een gezellige bingoavond thuis met familie of vrienden. Op vrijdagavond 12 juni schakelt u naar het YouTubekanaal waar de bingo van 19.00 tot 21.00 uur uitgezonden wordt via laptop, tablet of PC. Behalve kans op hele mooie prijzen steunt u bovendien een enthousiaste sportieve vereniging!

Meer berichten