Foto:
Sport

Gratis kennismakingssessies Golfclub De Koepel

Wierden - Om meer mensen te interesseren voor golf, introduceert De Koepel in juni (11, 13, 25 en 27 juni) een aantal kennismakingssessies. Iedereen is van harte welkom om de golfbaan en de oefenfaciliteiten eens te bekijken.

Op een plezierige en laagdrempelige manier krijgt men een goed beeld van de golfsport en de club én mag men natuurlijk een balletje slaan. Aanmelden kan bij het secretariaat per e-mail: info@golfclubdekoepel.nl of per telefoon: 0546-547070.

Wie na deze sessie enthousiast is geworden kan zich aanmelden voor het Swing Together programma; in kleine groepjes worden golflessen verzorgd door onze golf Professional.

We merken dat mensen een drempel over moeten, men denkt dat golf een elite-sport is. Dat misverstand willen we wegnemen via deze kennismakingssessies. Golf is een sport voor iedereen, ongeacht leeftijd, niveau of geslacht. Golf is uitdagend en afwisselend, je bent lekker actief in de buitenlucht en de kans op blessures is minimaal. In deze Corona tijden is golf dé sport bij uitstek die je veilig kunt beoefenen.

Een afwisselende & mooie golfbaan

Aan de weg van Rijssen naar Wierden ligt de prachtige18 holes par 70 bos- en heidebaan op het landgoed dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen. Kenmerkend voor Golfclub “De Koepel” zijn de jeneverbessen, de oude inheemse bomen en de heide. Door de zanderige ondergrond is de baan tijdens het hele jaar vrijwel altijd goed bespeelbaar.

Een gezellige & gastvrije club

Door de prettige ontspannen sfeer, gecreëerd door de leden en de medewerkers voelen leden en gastspelers zich snel op hun gemak. In het restaurant is altijd wel een gezellig plekje te vinden voor een hapje en een drankje, maar ook voor een uitgebreid diner. Het mooie en zonovergoten terras biedt een fantastisch uitzicht over een groot deel van de baan. Voor gastspelers zijn er aantrekkelijke arrangementen.

Oefenfaciliteiten & serviceshop

Een grotendeels overdekte driving range, een royale chipping green met bunkers en een ruime putting green, kortom Golfclub de Koepel heeft alle oefenfaciliteiten die men bij zo’n golfclub mag verwachten. In de service shop kunt u verschillende golfbenodigdheden aanschaffen zoals tees, ballen, handschoenen en andere golfaccessoires.

Meer berichten