Foto: Hans Drijer

BijbelBierBbq waagt volgend jaar nieuwe poging

Rijssen - Zoals te verwachten, laat het bestuur van Stichting BijbelBierBbq weten dat het geplande evenement op 20 juni niet doorgaat. 

Als verklaring geven de heren aan: "Naast dat we niet met zoveel mensen bij elkaar mogen zijn, vinden we het niet verantwoord om in deze tijd een evenement te organiseren waar zoveel mannen bij elkaar komen. Wij willen het virus niet verspreiden en kunnen de afstand van 1,5 meter tot de andere deelnemers ook niet niet garanderen. Het is erg jammer maar dit is wel de enige juiste keuze. Volgend jaar hopen we op een nieuwe kans." De mannen die al een kaart kochten hebben inmiddels een bericht ontvangen over de afhandeling van hun kaarten.

Voor de editie van 2020 heeft de Berghoeve Brouwerij uit Den Ham een speciaal bier gebrouwen, een prachtige weizen met een verassende twist. Omdat het zonde is om de brouwer met deze bieren te laten zitten, staat er binnenkort een link op de Facebookpagina van BijbelBierBbq om dit bier te bestellen. Steek de barbecue aan, trek een biertje los, heb een goed gesprek met de buurman en je hebt je eigen BBB in het klein.

Het bestuur richt zich voor nu op de organisatie van een nieuw evenement in 2021, in de hoop dat het corona-virus dan definitief in bedwang gehouden wordt en we weer de vrijheid mogen ervaren. BijbelBierBbq gaat ervoor om met elkaar een dag vol diepgang, lekker speciaal bier, vlees van de bovenste plank, ontmoeting en gezelligheid te organiseren. Als mannen onder elkaar!

Meer berichten