Foto:

Overijsselse fietsertjes (1,5 - 4 jaar) in de dop gezocht

Nijverdal  - Het Amerikaanse loopfietsjesmerk Strider Bikes, dat in juni vorig jaar het Europese hoofdkwartier in Nederland vestigde, gaat de komende tijd op zoek naar kinderen tussen 1,5 en 4 jaar oud die willen leren fietsen. Deze maand zoekt Strider Bikes naar ambassadeurs in de provincie Overijssel. 

Ouders kunnen hun kind tot en met dinsdag 19 mei opgeven om Strider-ambassadeur te worden. De twee winnaars krijgen allebei een loopfietsje en worden van persoonlijke fietstips voorzien. Ook mogen ze automatisch meedoen aan de allereerste nationale Strider Cup. Meer informatie en aanmelding: www.strider-bikes.nl/strider-ambassadeurschap.

Het Amerikaanse loopfietsmerk Strider Bikes zoekt deze maand Strider-ambassadeurs in de provincie Overijssel. Foto: Strider Bikes.

De wereld vanaf een fiets ontdekken

“Ons doel is om de mobiliteit van jonge kinderen te vergroten en hen uit te dagen de wereld vanaf een fiets te ontdekken”, aldus Ryan McFarland. “Nederland heeft een prachtige fietscultuur en is een voorbeeld voor andere landen op het gebied van fietseducatie. We zijn er daarom erg trots op dat we dit eerste Europese Strider-ambassadeurschap in Nederland mogen introduceren."

Voortgang fietsproces volgen

Meedoen is mogelijk tot dinsdag 19 mei. De week erop worden de winnaars verrast met een nieuwe fiets. Peuters die in aanmerking komen voor het Strider-ambassadeurschap zijn tussen de 1,5 jaar en 4 jaar oud. Van de ouders van Strider-ambassadeurs wordt gevraagd één keer per maand een korte video of foto te delen met betrekking tot de voortgang van het fietsproces. Dit beeldmateriaal gebruikt Strider Bikes Nederland om andere ouders en kinderen ook te inspireren. Meer informatie en aanmelding: www.strider-bikes.nl/strider-ambassadeurschap.

Over Strider Sports International, Inc.

Strider Bikes creëert en inspireert toekomstige generaties fietsers door jonge kinderen vanaf 6 maanden oud hun eerste fietservaring te geven. Met de babybundel voor baby’s, gepatenteerde balance bikes (loopfietsen) voor peuters en kleuters en speciale fietsen voor kinderen met een beperking, heeft Strider Bikes een revolutionaire manier ontwikkeld om te leren fietsen. Uitgangspunt is het verkrijgen van (vertrouwen in) de eigen balans, waardoor kinderen al op jongere leeftijd met plezier leren fietsen. Strider Bikes, opgericht in 2007 door entrepreneur en fietsende vader Ryan McFarland, heeft wereldwijd al meer dan 2 miljoen fietsen verkocht en is verkrijgbaar in meer dan 75 landen. 

Voor meer informatie www.strider-bikes.nl.

Meer berichten