Foto:
Sport

WK Tug of War in 2022 in Holten

Holten - Van donderdag 15 tot en met zondag 18 september vindt het WK touwtrekken plaats in Holten. Touwtrekvereniging OKIA mag deze Wereld Kampioenschappen organiseren. 

Tug of War Holten 2022 start op woensdag 14 september 2022 met het wegen van alle teams en sporters. Op donderdag 15 en vrijdag 16 september worden alle WK clubwedstrijden getrokken en op zaterdag 17 en zondag 18 september vinden de WK landenwedstrijden (volwassenen en jeugd) plaats.


Van 2021 naar 2022
Aanvankelijk was het EK touwtrekken in 2021 toegewezen aan Holten door het internationale bestuursorgaan TWIF. Verschillende andere evenementen zijn door de Corona echter geannuleerd of uitgesteld, waaronder de Olympische Spelen tot juli 2021 en de Wereldspelen tot juli 2022. Dit vereiste ook vanuit de TWIF aanpassingen, waardoor Holten nu het WK touwtrekken in 2022 mag organiseren.


Locatie & accommodatie
Het wedstrijdterrein wordt opgebouwd op de hoek van de Landuwerweg met de Rijssenseweg. Deze locatie ligt naast vakantiepark Landal Twenhaarsveld, waar deelnemers van de Tug of War via de organisatie een verblijf kunnen boeken.


Meer informatie
Binnenkort is alle informatie te vinden op de website van de Tug of War 2022: www.tugofwarholten.nl. Houd voor de lancering van de website en het actuele nieuws de Facebook-pagina www.facebook.com/tugofwarholten in de gaten.

Meer berichten