Hoofdvestiging van Brinks Tandtechniek in Rijssen: tandheelkundig Centrum t’Oale Doktershoes. (Eigen foto)
Hoofdvestiging van Brinks Tandtechniek in Rijssen: tandheelkundig Centrum t’Oale Doktershoes. (Eigen foto)

Ook nu samenwerken voor goede mondzorg

Eigenaar Ruben Smit van Tandprothetische praktijk Webbink en eigenaar Freek Brinks van Brinks Tandtechniek werken al jaren nauw samen om een mooi en goed product te vervaardigen. Hierbij valt te denken aan een kunstgebit, plaatje, frameprothese of een prothese op implantaten die zich vast klikt op een stegconstructie.

RIJSSEN - Alle werkstukken worden vervaardigd door gekwalificeerde medewerkers in de hoofdvestiging van Brinks Tandtechniek in Rijssen. Naast Rijssen zijn er vestigingen in Nijverdal en Deventer en Borne. Zij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast zorgen zij dat mondzorg goed is en niet onnodig duur.

Medewerkers zijn gekwalificeerd om aan te meten en patiënten hebben dus geen verwijzing nodig. De kosten van een volledige prothese zitten voor 75% in het basispakket, de patiënt krijgt de prothese grotendeels vergoed. Tevens wordt alles rechtstreeks via de zorgverzekeraar afgehandeld. Vooraf worden patiënten hierover uitgebreid geïnformeerd.

Mensen die meer informatie willen en/of vrijblijvend een afspraak willen kunnen contact opnemen via 0548-54 05 05. Even binnenlopen kan ook. Zie ook de websites van Tandprothetische praktijk Webbink of Brinks Tandtechniek.

Meer berichten